Sari la conținut
Caută în
  • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

Teascu Dorin

Administratori
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Teascu Dorin

  • Dată Naștere 15.08.1982
  1. Se pune fasolea la înmuiat și se lasă peste noapte. Într-o oală se pune fasolea înmuiată cu apă și o vom lăsa să fiarbă pentru 10 minute. După cele 10 minute aruncăm apa în care a fiert fasolea și vom pune altă apă pe care vom lăsa din nou la fiert pentru încă 10 minute. Se repetă această operație. Apoi aruncăm cea de a 3-a apă și vom pune fasolea la fiert cu legumele și carnea. Scoatem carnea și legumele după ce au fiert și le vom tăia pentru a fi băgate din nou în ciorbă. Nu vom pune înapoi ceapa și cozile de țelina. Ne vom ocupa de rântaș. Punem ulei într-o tigaie după care punem o lingură de făină. Amestecăm și punem ceapa. Condimentăm cu sare și lăsăm ceapa să se călească pentru o jumătate de minut la foc mediu. În acest timp amestecăm continuu după care punem ardeiul iute și boiaua (asta este pentru a oferi o culoare plăcută ciorbei). Se adaugă bulionul și se amestecă. Se stinge rântașul cu puțină zeamă din ciorbă. Se lasă rântașul să fiarbă aproximativ 5 minute după care se va adăuga în ciorbă. Lăsăm ciorba să fiarbă pentru 5 minute după care vom stinge focul. Adăugăm tarhonul în oțet și pătrunjel după care ciorba de fasole cu ciolan afumat se poate servi.
  2. #MuntiiCarpati #Sibiu #S10Plus

  3. McDonald's Romania

  4. #șîeu #șînoi #șîMarquardt

  5. #MarquardtFotballChampionship #Konkuri Marquardt Romania

  6. #fridaymood #goodmorning #bunadimineata

  7. I-auzi prietene... La Multi Ani noua!

  8. Reteta de pulpe de pui cu cartofi la cuptor se face repede, e gustoasa si satioasa. Unde mai pui ca e delicioasa si aromata. In familia mea nimeni nu refuza o portie mai ales ca toti ai mei sunt carnivori, iar sotul meu este mare amator de cartofi.Sincer, nu am vrut sa fac aceasta reteta, gandindu-ma ca toata lumea stie s-o pregateasca, ca doar ce-i asa mare lucru. Reteta de pulpe de pui cu cartofi la cuptor este chiar simpla. Aveti nevoie de condimente dupa placul si gustul vostru, putin ulei si evident pulpe de pui si cartofi. Optional mai puteti pune rosii sau alte legume cum ar fi ceapa, ardei gras, ciuperci sau ce legume va mai plac voua. Uneori eu mai adaug si cartofi dulci pentru ca sunt mai sanatosi ca cei obisnuiti si sunt deliciosi la cuptor.Eu condimentez si carnea si cartofii cu acelasi amestec de condimente, insa voi puteti sa condimentati doar carnea, iar cartofilor sa le adaugati doar sare, piper si eventual rozmarin.
  9. Teascu Dorin

    Salam de biscuiti

    Cu o jumatate de ora inainte de a ne apuca de preparare punem stafidele la hidratat in apa cat sa le acopere (sau in rom). Rupem biscuitii in bucati mai mari si ii punem intr-un bol. Taiem rahatul in cubulete, iar nuca o maruntim. Punem peste biscuitii din bol, nuca, rahatul si stafidele scurse. Laptele il vom amesteca cu cele trei linguri de cacao, cele trei linguri de zahar si untul si il vom pune la foc incet pana se va dilua totul. Ridicam laptele de pe foc, adaugam esenta si il turnam peste ingredientele din bol, amestecandu-le bine sa se patrunda biscuitii si sa se omogenizeze totul. Pregatim doua bucati de folie si intindem cate o jumatate din compozitia de biscuiti, apoi le vom rula impreuna cu folia, in forma de salam. Dam bucatile de salam la frigider pentru 2-3 ore pana cand se va intari si se va putea portiona frumos.
  10. Blatul: Mixam galbenusurile spuma cu zaharul. Adaugam laptele, esenta, apoi cacaoa, praful de copt si faina. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu o paleta, cu miscari de jos in sus. Tapetam cu hartie de copt o tava de 22/26 cm, turnam compozitia. Introducem blatul in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pentru 10-12 minute. Cand este gata, il scoatem si il lasam sa se raceasca. Crema: Intr-un vas frecam galbenusurile cu zaharul, punem putin lapte, apoi amidonul, semintele de la pastaia de vanilie si amestecam bine, pana amidonul este dizolvat complet. Adaugam restul de lapte, amestecam bine, rasturnam amestecul intr-un vas cu fundul mai gros. Il punem pe foc, dam focul la mic, amestecam continuu, pana se ingroasa crema ca o budinca. O luam de pe foc cand este gata, o acoperim cu folie. Cand este calduta, adaugam untul moale, mixam usor. La final incorporam coaja si zeama de lamaie. Desprindem blatul rece de pe hartia de copt, il punem cu fata in jos. Punem crema peste blat, o nivelam. Dam prajitura la rece pentru 3-4 ore. Dupa acest timp, o scoatem si o portionam. Punem pe fiecare prajitura bucati de ananas, frunzulite de menta si cate jumatate de biscuite. Sa aveti pofta!
  11. 1. Se spală bine burta în câteva ape şi apoi se pune la fiert împreună cu rasolul de vită. Când începe să facă spumă, se curăţă cu spumiera. După ce s-a limpezit zeama, oala se acoperă cu un capac şi se lasă să fiarbă la foc mic. Ciorba de burtă este indicat să fiarbă la foc mic, ca să nu scadă. 2. Între timp, se curăţă zarzavaturile, se spală şi se adaugă în ciorbă, împreună cu câteva boabe de piper şi sare. 3. Separat, se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Apoi se bat ouăle bine, se amestecă cu sare şi piper măcinat și cu crema de usturoi. 4. După ce au fiert burta şi rasolul de vită, se scot din oală împreună cu legumele şi se lasă să se răcorească. Se opreşte un morcov pentru ornat, iar burta şi carnea de pe rasol se taie fâşii subţiri. Se pun în ciorbă şi se mai lasă să clocotească 5 minute. 5. Focul se opreşte şi se toarnă compoziţia de ouă şi smântână, amestecându-se ca să nu se formeze cocoloaşe. Se adaugă oţet şi ciorba de burtă cu smântână se ornează cu morcovi şi pătrunjel.
  12. #Echoes #AppleMusic

  13. Barca... & Liverpool...

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu Termeni de Utilizare și Politică Intimitate.
Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.